046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Badrumsrenovering Kävlinge

Vi är tillgängliga i Skåne och arbetar primärt i Lund, Staffanstorp & Kävlinge.

Vårt utbud och vår bredd av byggnads- och renoveringstjänster är stort. Tillsammans med samarbetspartners klarar vi av det mesta i byggbranschen.

Badrumsrenovering Kävlinge

Är ni ute efter att göra en badrumsrenovering Kävlinge? Vi är det perfekta valet för er! Vi på Fasad & Interiör hjälper er med badrumsrenovering Kävlinge. 

Våra uppdrag hos privatpersoner och företag omfattar hela registret – från mindre renoveringsjobb till totalentreprenader. Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar. Vi är självklart en auktoriserad våtrums leverantör.

Att utföra en badrumsrenovering Kävlinge behöver inte vara så krångligt om man vet vad man gör. Därför är det starkt rekommenderat att anlita en seriös firma som utför jobbet åt er för att undvika oförutsägbara händelser. Problemet som kan uppstå vid att göra en badrumsrenovering kävlinge på egen hand är att dessa oförutsägbara händelser kan komma att påverka hela hushållet mer än vad man kan tro. Vissa tror att det kan vara en bra idé att renovera på egen hand – men gör inte det! Det kan uppstå mögel och vattenskador som sedan sprider sig till resterande av huset i dess väggar och/eller golv. Vi på Fasad & Interiör sköter er badrumsrenovering kävlinge och självklart dokumenteras alla jobb för att ni ska vara säkra på att det sköts ordentligt och att det sedan ska kunna visas till försäkringsbolag eller liknande om det skulle behövas. 

Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering kävlinge och vi är firman som ni kan lita på! Oavsett om det är ett mindre badrum eller ett större badrum så löser vi badrumsrenoveringen Kävlinge åt er utan problem! 

Vi har kapacitet för att klara det mesta inom byggbranschen. 

Vi bygger om badrum. Vi målar, snickrar, sätter kakel och klinkers. Vi byter ut gamla fönster och sätter upp solskydd och mycket mer. Så tveka inte att fråga oss vid funderingar eller rådgivning av våra experter! 

 

Kontakta oss idag för att få reda på mer och för att få en offert på jobbet som ska utföras. Vi är firman ni kan lita på!

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB