046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Snickare i Lund och Malmö i Skåne

Behöver du hjälp av en snickare? Oavsett om det handlar om små snickerier eller stora projekt som att byta fönster, lägga golv eller renovera badrum och kök kan du anlita oss för alla dina behov. Vi är experter på snickeri och finns tillgängliga för att hjälpa dig med alla dina byggprojekt som renoveringar, ombyggnad, nybyggnation och tillbyggnader. Vår byggfirma har ett helt team av erfarna hantverkare som utför små och stora uppdrag för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Lund samt Malmö i Skåne.

Ta hjälp av våra skickliga snickare med bred kompetens

Ska du renovera, behöver hjälp med snickeri eller har en byggidé som sticker ut från mängden? Vår byggfirma kan erbjuda en heltäckande service för att passa just dina behov när du behöver snickare.
Hos oss på Fasad & Interiör tror vi på att kvalitet aldrig bör kompromissas, vilket innebär att du kan lita på att vi kommer att leverera ett gediget arbete till dig. Vi tar oss an projekt av alla storlekar och har lång erfarenhet inom branschen med omfattande kunskap inom snickeri. Våra kunder är alltid vår högsta prioritet och vi är tillgängliga, serviceinriktade och engagerade för att lösa alla problem.

Anlita en professionell byggfirma

Anlita oss på Fasad & Interiör när du vill få hjälp av en professionell byggfirma för din renovering eller ditt byggprojekt. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster av erfarna snickare med bred kompetens och som garanterar att du får det resultat du önskar.

Välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med badrumsrenovering i Lund eller Malmö i Skåne.

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Vi utför fasadputsning och fasadrenoveringar med en hög noggrannhet. Få hjälp av oss om ni behöver hjälp med eran fasad.

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB