046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Badrumsrenovering i Lund och Malmö i Skåne

Är det dags att renovera ditt badrum? Oavsett vilka drömmar du har om ditt badrum med dubbla handfat, ett gigantiskt badkar eller kanske en extravagant regndusch hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar.
Vi tar hand om allt från mindre renoveringar till totalrenoveringar hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. När du behöver badrumsrenovering i Lund eller Malmö i Skåne får du hjälp av våra certifierade hantverkare med omfattande erfarenhet av att renovera badrum. Hos oss är du garanterad hög kvalitet och kan känna dig helt trygg med att lämna över totalansvaret till oss.

Renovera badrum tryggt och säkert med Fasad & Interiör

När du anlitar oss på Fasad & Interiör för din badrumsrenovering kan du alltid känna dig trygg och säker med att allt utförs fackmannamässigt. Vi ställer höga krav på kompetens och kvalitet och har alla nödvändiga certifieringar branschen kräver samt både företagsförsäkring och ansvarsförsäkring.
När du ska renovera ditt badrum är du därför i trygga händer med vår expertis och kompetens, där vi erbjuder totalentreprenad med samma projektledare hela vägen. Vi har en gedigen erfarenhet inom branschen, ett brett nätverk av belåtna kunder och den kompetens samt tillstånd som krävs för att arbeta med våtrum, golv, el och plattsättning.

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering

Med hjälp av Fasad & Interiör blir din badrumsrenovering enklare och smidigare. Vi ansvarar för hela processen och du får ett fast pris för allt arbete. Beställ en gratis offert eller boka in oss för ett hembesök. Berätta om dina önskemål för ditt badrum så ritar vi upp din badrumsplan i 3D.

Välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med badrumsrenovering i Lund eller Malmö i Skåne.

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Vi utför fasadputsning och fasadrenoveringar med en hög noggrannhet. Få hjälp av oss om ni behöver hjälp med eran fasad.

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB