046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Målare i Lund och Malmö i Skåne

Behöver du hjälp med att färgsätta eller måla ditt hem eller din fastighet? Då är Fasad & Interiör den perfekta målaren för dig! Vi har expertisen som krävs för att hantera allt från små målningsprojekt, som en enskild vägg eller tak, till stora projekt som att måla om hela fastigheter. Oavsett om du behöver hjälp med invändigt eller utvändigt måleri, som hallen eller verandan, kan vi hjälpa dig. Våra erfarna och skickliga målare utför tapetsering och målningsarbete för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Lund samt Malmö i Skåne.

Ta hjälp av våra skickliga målare

Välj en pålitlig och professionell målare för olika typer av målningsarbete, inomhus som utomhus. Våra målare har många års erfarenhet av måleri och tapetsering då vi har en passion för att skapa förändring med hjälp av färg, utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet. När du anlitar våra målare kan du förvänta dig ett noggrant och effektivt arbete med god service. Hos oss är pålitlighet och högsta kvalitet alltid prioriterat, och vårt mål är att alltid göra våra kunder nöjda. Vi har omfattande erfarenhet och expertis när det gäller att utföra arbete på både fasader och interiörer.

Anlita en professionell byggfirma

Anlita oss på Fasad & Interiör när du vill få hjälp av en professionell målerifirma. Vi erbjuder en komplett måleritjänst för alla typer av fastigheter och kan också ta hand om snickeriarbeten. Vi strävar alltid efter att leverera ett gediget arbete för att uppnå det bästa möjliga resultatet för dig som kund.

Välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med målare i Lund eller Malmö i Skåne.

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Vi utför fasadputsning och fasadrenoveringar med en hög noggrannhet. Få hjälp av oss om ni behöver hjälp med eran fasad.

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB