046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Plattsättning i Lund och Malmö i Skåne

Ska du renovera köket, badrummet eller bygga nytt? Fasad & Interiör är experter på att sätta kakel och lägga klinker, både för renovering och nyproduktion. Vi hjälper dig från start till mål och utför all sorts plattsättning, från keramik och natursten till mosaik och plattor. Våra erfarna och skickliga plattsättare utför både små och stora projekt för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Lund samt Malmö i Skåne. Vi arbetar med allt inom plattsättning, från att kakla en liten yta i en lägenhet eller villa till stora byggprojekt.

Ta hjälp av våra skickliga plattsättare

Oavsett om du behöver hjälp med plattsättning i badrum, kök eller entréer på mindre ytor eller till stora golv och väggytor fixar vi det. Vi tar hand om allt från demontering av badrum till att skapa en helt ny, skinande badrumsupplevelse. Hos oss på Fasad & Interiör har vi erfarna murare och plattsättare som är kunniga inom kakel och klinker, murning, putsning och byggnation. Våra skickliga plattsättare har många års erfarenhet och arbetar med kunder i hela Skåne. Vi använder enbart högkvalitativa produkter och branschgodkända system för att kunna ge våra kunder trygghet och ett vackert resultat. Självklart har vi nödvändiga behörigheter för att utföra våtrumsarbeten i enlighet med gällande regler och normer.

Anlita Fasad & Interiör för plattsättning

Fasad & Interiör erbjuder fullständiga lösningar för nybyggnation och renovering av badrum och kök, från planering till färdig produkt. Oavsett om det handlar om en mindre renovering eller ett stort projekt garanterar vi alltid noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med plattsättning i Lund eller Malmö i Skåne.

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Vi utför fasadputsning och fasadrenoveringar med en hög noggrannhet. Få hjälp av oss om ni behöver hjälp med eran fasad.

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB