046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Fönsterbyte i Lund och Malmö i Skåne

Överväger du att byta fönster? Äldre fönster är oftast av hög kvalitet, men precis som med allt annat kräver de underhåll. Efter en tid kan färg och kitt släppa och tätningslisterna förlora sin funktion. Genom att renovera dina fönster kan du ge dem nytt liv! Vi tar hand om allt från mindre till större uppdrag för enstaka hus eller flera fastigheter hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. När du behöver hjälp med ett fönsterbyte i Lund eller Malmö i Skåne får du hjälp av våra erfarna hantverkare med att renovera eller byta fönster.

Våra skickliga hantverkare hjälper dig att byta fönster

Välj en pålitlig firma för att renovera dina fönster! Av oss på Fasad & Interiör får du hjälp med fönsterbyten och service. Du kan alltid lita på att du får tillgång till de bästa materialen och verktygen samt skickliga hantverksexperter. Vi håller oss uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna, glasmaterial, ramar, säkerhetslås och annan låsmekanik för att garantera ett väl utfört jobb av hög kvalitet. Våra hantverkare är specialister på att byta fönster och har expertis inom energiglas och miljövänliga alternativ. Vi vet hur man optimerar ventilationen och isoleringen i din fastighet med hjälp av rätt typ av fönster.

Vi hjälper dig med ett fönsterbyte

Anlita oss på Fasad & Interiör när du vill få hjälp med att byta fönster. Vi har gedigen erfarenhet av att renovera fönster och kan hjälpa dig med allt från tätning och ventilation till målning och generell renovering.

Välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med ett fönsterbyte i Lund eller Malmö i Skåne.

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Vi utför fasadputsning och fasadrenoveringar med en hög noggrannhet. Få hjälp av oss om ni behöver hjälp med eran fasad.

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB