046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Köksrenovering i Lund och Malmö i Skåne

Går du i tankar att förnya ditt kök är du välkommen att kontakta oss på Fasad & Interiör för rådgivning och köksrenovering. Hos oss får du hjälp med allt från planering och inköp till rivning, bygg, måleri, installation av vitvaror och allt annat som kan behövas för ditt nya kök. Vi på hjälper dig att förvandla ditt kök enligt dina önskemål så att du får det drömkök du vill ha. Våra erfarna hantverkare utför köksrenoveringar för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Lund samt Malmö i Skåne. Vi erbjuder totalentreprenad och samordnar våra professionella hantverkare som har expertis inom plattsättning, måleri, snickeri, VVS, el och andra viktiga delar för en lyckad köksrenovering.

Ta hjälp av våra skickliga hantverkare

Oavsett om du önskar ett modernt eller traditionellt kök kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till ett komplett kök. Vårt team renoverar kök i lägenheter, hus och även i företagslokaler. Vi arbetar med både små och stora projekt i Skåne.
Behöver du hjälp med köksrenovering eller plattsättning i köket har vi skickliga hantverkare och plattsättare med många års erfarenhet. Vi arbetar tillsammans med dig för att förverkliga din vision och vi sätter alltid vårt hjärta och själ i vårt arbete.

Anlita Fasad & Interiör för köksrenovering

Anlita oss på Fasad & Interiör när du vill få hjälp med både byggprojekt och köksrenoveringar. Vi strävar efter att göra alla våra uppdrag så smidiga och enkla som möjligt för våra kunder och erbjuder en komplett tjänst med totalentreprenad.

Välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med köksrenovering i Lund eller Malmö i Skåne.

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Vi utför fasadputsning och fasadrenoveringar med en hög noggrannhet. Få hjälp av oss om ni behöver hjälp med eran fasad.

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB