046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Fasadputsning i Lund och Malmö i Skåne

Putsade fasader är riktigt vackert! Ta hjälp av en professionell firma när du vill putsa fasad på ditt hus. Vi på Fasad & Interiör med täckningsområdena Lund och Malmö i Skåne är vi experter på fasadputsning och att reparera och återställa gamla, traditionella kalkputsade fasader till dess ursprungliga skick.
Om du har en trött och sliten tegelfasad som du vill ge en ny karaktär, kan vi hjälpa till med helputsning eller slätputsning. Fasaden får ett vackert utseende i en slät färg eller en grövre spritputs.

Putsa fasad – Ta hjälp av våra skickliga hantverkare

Vi tar hand om allt från mindre till större uppdrag för enstaka hus eller flera fastigheter hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. När du behöver fasadputsning i Lund eller Malmö i Skåne får du hjälp av våra erfarna hantverkare med lång erfarenhet av att putsa fasad, murning och fasadbyte.

Fasad & Interiör – En trygg entreprenör med

erfarenhet och kunskap

Anlita oss på Fasad & Interiör när du vill få hjälp med allt som rör fastighetens yttre, som att putsa fasad, fasadbyte, murning och mycket annat i samband med fasadrenoveringar. Vi har lång och bred erfarenhet av fasadputsning och fasadrenoveringar och vi erbjuder även totalentreprenad.
Hos oss är du garanterad hög kvalitet och kan känna dig helt trygg med att arbetet blir genomfört med bästa resultat.

Vi hjälper dig med fasadputsning

Tveka inte att höra av dig till oss om du funderar på att förbättra din husfasad eller har några frågor. Vi är experter på att få alla sorters fasader att se bra ut. Med våra omfattande kunskaper om fasadputsning kan vi hjälpa dig att lösa olika problem och erbjuda en lösning som passar just dig.

Välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med fasadputsning i Lund eller Malmö i Skåne.

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Vi utför fasadputsning och fasadrenoveringar med en hög noggrannhet. Få hjälp av oss om ni behöver hjälp med eran fasad.

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB