Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ert projekt!

Psst...glöm inte, det är helt gratis att fråga!

046 - 160 180

info@fasadointerior.se

  1. Fasad & Interiör
  2. Referenser

Vad tycker våra Kunder?

Vad säger våra kunder ?

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur

 

Snabbt och väldigt fint jobb – till bra pris dessutom
Fasad & Interiör hjälpte oss med en hel del renovering i vår villa. Målning av alla väggar i huset, kakel i köket, målning av fönsterbågar och beställning/uppsättning av plisségardiner. Dom var väldigt bra som inte bara tog det vi föreslog utan gav oss kloka råd, till exempel när det gällde grundjobbet innan själva måleriarbetet. Dom lovade att göra jobbet på kort tid och det fixade dom, dessutom till bra priser. Vi är jättenöjda och jag rekommenderar dem till alla.

Caroline Johnsson

Privatkund

Jättenöjda med allt!
– Vi anlitade Fasad & Interiör när vi skulle bygga om ett badrum som skulle helkaklas, få spottar i taket, ny dusch etc. Och vi är verkligen jättenöjda – både med resultatet och killarnas sätt att arbeta. Dom var mycket bra att ha att göra med och jobbade hårt för att hålla deadlines. För oss var det också skönt att kontakten med dem var så enkel. Vår kontaktperson Peter var lugn och trygg och alltid tillgänglig på telefon och mail.

John

Privatkund

– Vi samarbetar ofta med killarna på Fasad & Interiör, speciellt inom måleri och kakeljobb. Och det funkar jättebra. Dom är duktiga på planering och gör fina jobb samtidigt som dom har ett mycket trevligt bemötande. Dom har också samma höga krav på kvalitet som vi – hinner dom inte med ett jobb, tackar dom hellre nej än tummar på kvalitén.

Fredrik

H Malmbergs Byggentreprenad AB

När vi skulle totalrenovera vårt badrum vände vi oss till Fasad & Interiör och vi är supernöjda med resultatet. Dom rev ut allt gammalt och satte in nytt – golvvärme, kakel, sanitetsporslin, duschvägg. Dom gjorde ett mycket fint arbete och blev klara i tid. Dom var också bra på att höra av sig och kolla en extra gång att dom uppfattat våra önskemål rätt. Dessutom var det lätt att komma i kontakt med dem. Dom svarade alltid i telefon när vi ringde.

Emilia

Privatkund