046 / 160 180 info@fasadointerior.se

Våra tjänster

Plattsättning Lund

Vi är tillgängliga i Skåne och arbetar primärt i Lund, Staffanstorp & Kävlinge.

Vårt utbud och vår bredd av byggnads- och renoveringstjänster är stort. Tillsammans med samarbetspartners klarar vi av det mesta i byggbranschen.

Plattsättning Lund

Är ni ute efter att hitta den perfekta firman som utför plattsättning Lund? Då har ni kommit helt rätt! Plattsättning Lund är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m. Vi har mycket erfarna arbetare som ger ditt hem den perfekta renoveringen av plattsättning Lund oavsett vart ni i huset/lägenheten som ni vill renovera. Vi hjälper er gärna med rådgivning av färg, form etc. så tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar. 

Att utföra plattsättning kräver precision och kunskap för att kunna få det perfekta resultatet för att inte tala om den säkerhet som det medföljer vid val av oss som firma. Vi utför arbetet på ett säkert sätt som inte kommer medföra några komplikationer i framtiden såsom vattenskador, läckor eller liknande. Med oss som firma så garanterar vi att ni blir nöjda med ert nya rum och plattsättningen kommer att vara en sak att se fram emot – snarare än att det är ett jobbigt projekt för er. Det finns flera olika typer av kakel och liknande material som ni kan välja mellan vid renovering och plattsättning, därför är det viktigt att ni hittar ett material och färg som ni kommer att trivas med. Vi gör er renovering av plattsättning Lund till en rolig renovering som ni förhoppningsvis kan känna er nöjda med i många år framöver! 

Att sätta nytt kakel eller liknande är ett projekt som är menat att vara roligt och inte en börda, därför erbjuder vi en helhetslösning till er. Vi sköter hela projektet med plattsättning Lund från start till slut och hjälper er med rivning av det som redan finns och sätter det nya på plats.

Vid frågor eller funderingar om plattsättning Lund eller om ni vill ha en offert för det potentiella arbetet så tveka inte att kontakta oss genom formuläret nedan!

Snickeri

Vi lägger golv och trädäck, bygger upp väggar, gipsar, monterar dörrar, fönster, lister m.m.

Villa / Lägenhetsrenoveringar

Totalrenoveringar med målning, golvläggning, kök, badrum, el, vvs men också enstaka renoveringsjobb. Vi tar ansvar hela vägen, styr upp de olika momenten, ser till att allt flyter på och blir klart inom överenskommen tid.

Putsning av husfasader

Kakel & klinker

Plattsättning är en av våra många specialiteter. Vi lägger in och sätter upp kakel & klinker varhelst du önskar – på golv och väggar i kök , hall, bad/duschrum, balkong m.m.

Måleri

Allt inom måleri: väggar och tak inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Badrumsrenovering

Allt från rivning av det gamla till helt nytt och fräscht. Vi tar ett helhetsansvar: el, sanitetsporslin, dusch, kakel/klinkers och belysning. Vi är självklart auktoriserad våtrumsleverantör.

Fönster & solskydd

Vi gör hela jobbet – kommer hem till dig och mäter, måttbeställer fönster och solskydd samt monterar om så önskas.

Offert

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

info@fasadointerior.se | 046 / 160 180

Interiör Fasad & Bad i Skåne AB